Sivut

lauantai 19. toukokuuta 2018

Kesälenssu ja kukkia

Hei kaikki rakkaat lukijat!

Taas tulee tälläinen randomipostaus.
Iski sitten kesälenssu tällä viikolla. Ärsyttävää kun säät tarjoaa kauneintaan ja lämpimintään nii mun pitää niiskutella ja yskiä ja kattella kuinka lämmintä sitä pukis päällensä. 
Lenkillä ja pyöräilemäski olis kiva käydä, mutta ei.
Troppia on syöty niin paljon että alkaa korvista tulla. 
Yleensä juon kuumaa teetä ja hunajaa, mut arvaakkaa teköökö mieli. Noh, pitää vaan toivoa ja jatkaa samalla linjalla nii eiköhän se periksi anna.

Tällä viikolla on hurjasti ollut kaikkea salaista. Enimmäkseen kaasojuttuja, mut emmä viitti niistäkää kertoa, ettei mee vääriin korviin. Eiks oo kiva ku ilmoitin näin, nii varmasti kiinnostaa mitä oikeen. Ehkä paljastan joskus. Ja paljastankin.

Telkkarista tuloo jääkiekkoa. Harmi ku Suomen tie päättyi. Vaikutti niin lupaavalta. En oo niinkään jääkiekon seuraaja, mut silloin tällöin tuloo kattottua Suomen pelejä. Kukahan saa kultaa näistä kisoista?

Aloitin kirppispöydän tossa viime viikon perjantaina. Kauan jo pitäny mut nyt sai aikaiseksi. Ihan kivaa touhua, mut siinä on aina niin oma hommansa hinnoitella niitä! Ihan kivasti saldoa on tullu, voitolle oon päässy rutkasti. Vaatteita pääasiassa menny, vielä ku ne kipot ja kapotki menis nii pääsis viemään lisää.

Ostin kesäkukkia perjantaina, niin siis eilen. Äitee tuloo mun kans istuttamaan niitä huomenna. Saatan kaffitki keittää. Haluasin jonku amppelinkin tonne parvekkeelle, mut ei meinaa oikeen paikkaa olla. Pitää siis tehdä paikka.

Voi että, ärsyttää ku tekis mieli kertoa kaikesta jännittävästä mitä on suunnitellu, mutku ei voi!
Tai voisin, mut ei se olisi sitte kivaa.

Löysin kaasonmekon, halleluja! Montakohan oon sovittanu..? Varmaan ainaki pariakymmentä! Sitte ku löyty sopiva nii siitä oli vetskari rikki..! Piti siis palauttaa ja tilata uudestaan. Soli hyvä, onneksi. Heinäkuun lopus olis pikkuveljen rippijuhlatki, mitähän sinnekki laittaa päällensä. Hyvä jo täs vaihees sitä murehtia!

Ny olis pari vapaapäivää. Josko sitä yrittäis parannella itteänsä, eikä suunnittelis mitää hirveesti.

Eipä mulla täs sitte kummempia. Ihana jos jaksoit lukea mun ajatuksenjuoksua.

syrämmellä,
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti